Camping Tuinenburg

Camping Tuinenburg: Natuur, Rust en Ruimte in Zeeland

Gastenboek

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! Klik hier om een bericht te schrijven

19-08-2016 • familie douterlungne
terug thuis van 14 heerlijke dagen in zaamslag op camping tuinenburg bij Ella en Adri.

mooie heel goeie onderhouden camping en heel mooi onderhouden sanitair

kijk er al naar uit om terug te gaan naar deze rustige camping

20-05-2016 • Mitsubishi 4 WD Club
Voor het tweede jaar op rij hebben wij als club, op camping Tuinenburg, ons Pinksterevenement gehouden. Vorig jaar stonden wij op het grote veld (zuidkant Camping) hier konden wij zonder overlast naar de overige campinggasten onze clubactiviteiten doen. Omdat de locatie, de verzorgde staanplaatsen en het toiletgebouw alle verwachtingen overtroffen, hebben wij dit jaar er weer voor gekozen om naar Camping Tuinenburg af te reizen. Dit keer aan de noordkant van de camping omdat er een grote groep campinggasten uit Belgie op onze vorige locatie stond. Ondanks de drukte op de camping was alles tot in de puntjes verzorgd. Het sanitair was super schoon en dat de hele dag door. Ella en Adri bedankt voor jullie vertrouwen in onze club. Wij komen zeker terug.

08-05-2016 • Johan en Rita Dooms
Net weer thuis van 5 dagen Tuinenburg. Het is maar ongeveer 9 km van ons huis en voor ons de tweede keer dat we daar kamperen en zeker niet de laatste keer. Grote pluim voor het goed onderhouden campinggedeelte. Het toiletgebouw verdient een 10 super schoon. Bedankt Ella en Adri we komen zeker terug.

12-12-2015 • alain douterlungne
een heel rustige en een heel goed onderhouden camping een heel mooi goed onderhouden sanitair heel vriendelijke en behulpzame eigenaars,

je kunt in de omgeving heel mooi fietsen wij gaan zeker terug

11-09-2015 • Joke en Wim
Net weer thuis na een week op Tuinenburg. Prachtige, mooi aangelegde camping met ruime plaatsen en veel privacy. Prima sanitaire voorzieningen en niet onbelangrijk: heel schoon! We hebben mooie fietstochten gemaakt, veelal via knooppuntenroutes. Je komt dan op verrassende plaatsen.... Mooi, weids en vooral rustig!

12-08-2015 • Peter Verhage
schone rustige en gemoedelijke camping

Waar er aandacht voor de mens is

02-08-2015 • Jo en Carla Duvivier
Terug van een heerlijk weekend op camping de Tuinenburg.

Prachtige,rustige, goed onderhouden camping, met heel vriendelijke eigenaars, mooi sanitair en erg ruime plaatsen met veel privacy. Super, we komen zeker nog eens terug.

15-07-2015 • cor en kitty
In juni bijna 4 weken op deze camping gestaan. Prachtige ruime plaatsen met veel wilde bloemen. Zeer luxe en goed schoongehouden sanitair.

Aardige, behulpzame eigenaars.

Een prima uitvalsbasis voor veel fietstochten door het mooie Zeeuws Vlaanderen. En vlak bij Belgie voor o.a. Brugge en Gent.

Ook leuk zijn de alpaca's en kamelen.

Dit was 1 van onze fijnste vakanties.20-08-2014 • fam. Gorter..Fam Wiersma.


Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad, en wat een mooie camping. We noemden het'' Hofje van Eden'' en zo ontzettend netjes en de toiletgebouwen werden minstens 3 keer per dag gepoetst.

De vruchtbomen waren vol met lekkere appels, peren, pruimen en zelfs een moerbeiboom.

Waar zie je een kameel dichtbij lopen?.... in de Tuinenburg.

Ook de persoonlijke aandacht was goed... erg vriendelijk en behulpzaam zoals het o.a het zoeken van mijn verloren horloge.

Een prachtig onderkomen... wel heel rustig.. maar ja wie daar van houdt zit helemaal goed.

Wij zijn heel erg tevreden over deze camping... en willen nog weleens terug komen.

Heel hartelijk dank voor onze fijne vakantie.

met vriendeljke groeten

Tjebbe en Fokje Gorter

Afret en Fré Wiersma.

01-08-2014 • A.Wolff en A.Westerhof
Juli 2014 op camping Tuinenburg geweest. Ruime plaatsen, super toiletgebouw, vriendelijke gastvrouw en heer. Kwamen bij de gasten langs om pruimen uit te delen. Ondanks het weer een leuke vakantie daar gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

· 1 · 2 · 3 · 4 · 5 ·