Camping Tuinenburg

Camping Tuinenburg: Natuur, Rust en Ruimte in Zeeland

Gastenboek

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! Klik hier om een bericht te schrijven

10-07-2014 • Bouckaert Jacques
We waren blij verrast door de mooi verzorgde en vooral zeer nette en rustige camping.

Zeker voor herhaling vatbaar, en een aanrader voor alle kampeerders.

Nogmaals dank voor de zeer vlotte en vriendelijke ontvangst.

Jacques en Jeanine

22-05-2014 • bert en trea tuin
wij hebben in mei 2014 14 dagen op deze schitterende camping verbleven. Het is een prachtige camping, met perfect onderhouden grote, afgescheiden plaatsen, perfect schoongehouden sanitair en bijzonder vriendelijke eigenaren. De camping heeft als uitvalsbasis gediende voor een stedentrip aan Walcheren en Vlaanderen. Een echte aanrader.

15-09-2013 • Luit van der Molen
Mijn vrouw en ik zijn maar 2 nachten op jullie camping geweest op de terugweg van 3 weken Normandië. We waren verbaasd over de luxe en de rust. Onze inmiddels vaste camping in Frankrijk met z'n 3 sterren heeft grote moeite jullie niveau te halen. We hopen de komende jaren jullie camping nogmaals te mogen bezoeken als tussenstop.

Luit en Lucré van der Molen

08-07-2013 • Thai Le
Heel mooie camping, alles zijn netjes en schoon. De dieren zijn erg lief. Mooie en veel prive camping plek voor veinig geld! De eigenaren zijn hele aardig en gastvrij!

Thai, Stan & Moc uit Breda

01-07-2013 • Familie Slenter
Wij zijn in de meivakantie bij camping Tuinenberg geweest. Voor ons voor het eerst met een caravan. De campingplaatsen zijn erg groot en je hebt veel privacy. En het sanitairgebouw was superschoon en wordt héél goed onderhouden. Het was een heerlijke vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!!!

30-04-2013 • Yvonne, Jaap en Bertju
Jaaaaaaaaa.....de dagen zijn al wat langer geworden. De koperen ploert laat wat meer van zich zien. Tijd om weer te gaan genieten van het campingleven.....we komen eraan...tot eind van de week.

Groetjes

Jaap en Yvonne en een pootje van Bertju

13-10-2012 • fam evers
hallo fam maljaars als eerste wilde ik met name bedankt voor de onvergetelijke maanden die ik bij jullie heb mogen doorbrengen op jullie prachtige camping en dan ook nog eens drie kleine alpaca s mee mogen maken die geboren werden ella bedankt voor een luisterend oor die af en toe nodig had adrie bedankt voor de kleine geintjes en mekaar een beetje de kast opjagen ferdi ook jij bedankt samen met je vriendin en natuurlijk william ook met het knutsselen van je machines van uit tolkamer wensen wij jullie een fijne vakantie toe en tot volgend jaar 2013 ps adrie vergeet het zonnetje zet die vent aan de andere kant van de dijk ha ha ha gr jan hetty

02-09-2012 • Yvonne, Jaap en Bertju
Ik mis de camping nu al nadat we weer twee weekjes thuis zijn. Ruim drie weken wederom genoten van de rust, de natuur en vooral prachtig weer.

Voor ons nu het derde jaarop deze camping. In 2010 was het een weekendje. In 2011 was het de bedoeling om 10 dagen te blijven maar het werden er 14 en dit jaar waren het bijna 3.5 week genieten van de rust. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij en misschien wel een seizoenplek zodat we elk weekend kunnen genieten van de rust. Meteen via de anwb site jullie camping genomineerd voor "camping voor het jaar 2013.Adri, Ella, Ferry, weer bedankt voor de gastvrijheid maar ook voor de lolOja, Adri, volgend jaar een zonnetje hè haha.Groetjes

Yvonne, Jaap en Bertju24-08-2012 • Casper en Gerry Kleverwal
Wij hebben 2 heerlijke weken gehad op een fantastische en uitermate gastvrije camping. Een camping die veel rust uitstraalt en daarentegen is er de hele dag leven te bespeuren. Kortom: heerlijk.

De ligging is uitstekend om activiteiten te ondernemen in de regio maar ook naar bijvoorbeeld Belgie. Kortom: voor elk wat wils.

23-08-2012 • Fam.H.A.Hoff
Ook voor ons was het de eerste keer dat wij op deze prachtige camping waren. Wij kwamen vanuit Normandie en wilden nog 5 dagen op deze camping staan maar het zijn er 14 geworden!
\r\nHet was er gezellig,gemoedelijk,mooi super schoon toilet gebouw, de voorzieningen waren uitstekend.....wij hopen zeker nog een keer terug te komen!
\r\nHartelijke groeten Heerko en Fenna Hoff

· 1 · 2 · 3 · 4 · 5 ·