Camping Tuinenburg

Camping Tuinenburg: Natuur, Rust en Ruimte in Zeeland

Gastenboek

Schrijf ook een bericht in ons gastenboek! Klik hier om een bericht te schrijven

08-08-2017 • Roedi Doomernik
Heerlijk rustige week gehad.

Schoon sanitair, leuke dieren.

Steden als Gent zijn makkelijk te bezoeken.

Ik kom zeker terug.10-06-2017 • Afj van leeuwen
Heerlijk weekend op de tuinenburg. Wat een rust hier. Echt een fijne camping.

07-06-2017 • Pinksterkampeergroep
Met een groep van 30 volwassenen en kinderen hebben wij dit pinksterweekend op jullie camping doorgebracht. Het was fantastisch. Op de groepswei hadden de kinderen alle ruimte om te voetballen en bosspelen als levend stratego te spelen. En het sanitair was de hele dag door superschoon. We hebben erg genoten en raden jullie camping van harte aan voor andere groepen!

11-04-2017 • alain douterlungne
we hebben weer een fijn weekend gehad op de camping met mijn broer en zijn vrouw en we hadden geluk er was een klein kameeltje geboren heel tof om dat de zienalain en linda

04-03-2017 • Potteau Davy
Wij hebben enkele dagen verbleven op jullie camping, prima camping, heel proper sanitair, vriendelijke eigenaren! Komen zeker terug! Grtz Davy, Natalie en Iben

06-01-2017 • alain douterlungne
wij wensen jullie een gelukkig en gezond 2017

groetjes alain en linda

25-08-2016 • Familie Meuleman
Voor ons was dit onze derde ervaring van een SVR camping en waren met de vorige ook heel blij maar op Tuinenburg voelden we ons net als thuis. Er was aan alles gedacht om het de kampeerder zo aangenaam mogelijk te maken. Sjapoo Ella en Adri ons zie je zeker nog terug.

19-08-2016 • familie douterlungne
terug thuis van 14 heerlijke dagen in zaamslag op camping tuinenburg bij Ella en Adri.

mooie heel goeie onderhouden camping en heel mooi onderhouden sanitair

kijk er al naar uit om terug te gaan naar deze rustige camping

20-05-2016 • Mitsubishi 4 WD Club
Voor het tweede jaar op rij hebben wij als club, op camping Tuinenburg, ons Pinksterevenement gehouden. Vorig jaar stonden wij op het grote veld (zuidkant Camping) hier konden wij zonder overlast naar de overige campinggasten onze clubactiviteiten doen. Omdat de locatie, de verzorgde staanplaatsen en het toiletgebouw alle verwachtingen overtroffen, hebben wij dit jaar er weer voor gekozen om naar Camping Tuinenburg af te reizen. Dit keer aan de noordkant van de camping omdat er een grote groep campinggasten uit Belgie op onze vorige locatie stond. Ondanks de drukte op de camping was alles tot in de puntjes verzorgd. Het sanitair was super schoon en dat de hele dag door. Ella en Adri bedankt voor jullie vertrouwen in onze club. Wij komen zeker terug.

08-05-2016 • Johan en Rita Dooms
Net weer thuis van 5 dagen Tuinenburg. Het is maar ongeveer 9 km van ons huis en voor ons de tweede keer dat we daar kamperen en zeker niet de laatste keer. Grote pluim voor het goed onderhouden campinggedeelte. Het toiletgebouw verdient een 10 super schoon. Bedankt Ella en Adri we komen zeker terug.

· 1 · 2 · 3 · 4 · 5 ·