Camping Tuinenburg

Camping Tuinenburg: Natuur, Rust en Ruimte in Zeeland

Nieuw op camping Tuinenburg: Kamperen in een geheel verzorgde pipowagen!

Vanaf nu hebben wij twee prachtige pipowagens voor u klaar staan. Heeft u zin om uw vakantie eens op een bijzondere manier te vieren? Dan is een verblijf in een van deze pipowagens een uitgelezen kans daarvoor. U kunt genieten van de luxe van een compleet ingericht vakantieverblijf en de kinderen (maar ook de volwassenen) zullen de tijd van hun leven beleven.

Een pipowagen is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 gezellige bedsteden aanwezig met fijne bedden (1x 1.60-2.00 en 1x 1.40-2.00). Wanneer u dat wilt zorgen wij voor beddengoed.

Verder is de wagen voorzien van een keukenblok met alle mogelijke keukengerei, een koelkast, een 4-pits kooktoestel, een waterkoker en een koffiezetapparaat. Tevens is er een boiler die voor warm water zorgt. Er is een eettafel met 4 stoelen aanwezig en buiten staat nog een picknicktafel.

De wagen heeft een eigen toilet. Douchen kunt u in het dichtbij gelegen sanitair gebouw. Voor de koude dagen is er verwarming aanwezig in de wagen. Op de veranda kunt u heerlijk relaxen in fijne stoelen.

Voor prijzen en mogelijkheden zie onze tarieven pagina.

U kunt onze pipowagens nu al reserveren!