Camping Tuinenburg

Camping Tuinenburg: Natuur, Rust en Ruimte in Zeeland

Parkdieren: alpaca's en kamelen

Op camping Tuinenburg zijn er naast de hond, katten en de kippen ook heel bijzondere dieren aanwezig: alpaca’s en kamelen. Met de alpaca’s wordt gefokt en hun wol is te koop. De kamelen worden ook ingezet voor de fokkerij. Jaarlijks verkopen we een aantal jonge alpaca’s en kamelen. Kom gerust eens kijken en laat u verrassen door deze bijzondere dieren!

Voor groepen is de mogelijkheid om op afspraak een rondleiding te krijgen op de alpaca- en kamelen boerderij. Op een ontspannen wijze maakt u kennis met deze bijzondere dieren en u komt u alles te weten over hun herkomst, gedrag en verzorging. De rondleiding duurt ongeveer 1 uur. De maximale groepsgrote is 25 personen. De kosten hiervoor bedragen 20 Euro totaal voor 1 uur. Dit geld komt ten goede aan de verzorging van onze dieren.

Verkoop alpaca en kamelen wol

In het voorjaar worden de alpaca’s geschoren en hebben wij prachtige alpaca wol van prima kwaliteit. Wij bieden verschillende kleuren vachten aan: Wit, bruin en zwart. Tevens kunnen wij u kamelen wol aanbieden. Wilt u meer informatie, mail of bel ons en wij staan u graag te woord.

Elk voorjaar worden er weer baby- kamelen geboren op onze boerderij. Omroep Zeeland is bij ons op bezoek geweest vanwege de geboorte van een kameeltje en heeft hierover een reportage gemaakt. Bekijk hier de reportage.

Neem vrijblijvend contact op via het mailadres ferdie@campingtuinenburg.nl
of bel naar (+31) 6 - 51 80 16 68.